RÁDI VÁM PORADÍME
603 803 368 ( PO - PÁ 8 - 18 )
DOPRAVA ZDARMA
JIŽ OD 1000 Kč

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Společnost Blig s.r.o. je registrovaným správcem osobních údajů, reg č. subjektu: 00057623, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost Blig s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Pokud nejsi 100% spokojen Pokud nejsi 100% spokojen/a.
Bez udání důvodu můžeš vrátit zboží do 30 dní.
více zde
Pokud nejsi 100% spokojen Doprava zdarma od 1000 Kč.
Vyber si svého oblíbeného dopravce a platbu.
více zde
Sbírej věrnostní body za každý nákup. Věrnostní body za nákup.
Nasbírané body tě obléknou do nějakého toho trička.
více zde
Sbírej věrnostní body za každý nákup. Vyber si střih, velikost a barvu.
Máme pro tebe pouze kvalitní textil. Vyber si.
více zde
Jak tvoje tričko vyrábíme Jak tvoje tričko vyrábíme.
Jak potisky na trička a další textil vyrábíme, aby vydržely věky?
více zde
Sbírej věrnostní body za každý nákup. Časté dotazy a odpovědi na ně.
Máš na nás jakoukoliv otázku? Teda, která se týká triček, mikin?
více zde